Recreatie en natuur

Recreatie en natuur

Het is druk met recreanten in onze bossen en gelijktijdig zijn die bossen waardevol voor natuur en de beleving van rust. 

 

 

Deel

Reacties

  • De polder is op mooie dagen in het weekend ook enorm druk, de mensen daarheen dirigeren lijkt me geen goed idee. Op een mooie zondag lijkt het wel alsof de fietsvierdage aan de gang is. Langs de Eem is het net een openluchtzwembad, maar dan zonder parkeerplaats voor fietsen en scooters, die dus overal in de berm staan.
    6-11-2020 16:41:16
  • Het is erg druk, maar niet overal, daarom betere bebording, aanleg van parkeerplaatsen en betere bebording. Ook moeten er aparte plaatsen komen, waar mensen hun honden kunnen uitlaten en niet op plaatsen die erg populair zijn, zoals bij de sparrenlaan, bij de trimbaan. Het is gewoon schandalig dat als je gaat trimmen midden in de hondenpoep staat en de houten trimtoestellen worden gebruikt als urinoirs voor de honden en de honden vrij rondlopen tot ergenis van trimmers en van ouders en grootouders met kleine kinderen, die onderweg worden aangevallen door agressieve honden. De standaard opmerking van "Hij doet niks" komt mijn keel uit! Gemeente doe hier wat mee!!!!
    5-11-2020 10:08:54
U moet registreren/ingelogd zijn om te reageren
soest
2208