Gezond bewegen

Gezond bewegen

Bewegen is een goede manier om gezond te blijven. Dat kan je zeker ook buiten doen. In de afgelopen maanden hebben we dit zeker weer gemerkt. Grasvelden en pleinen werden op allerlei sportieve manieren gebuikt. En de bossen waren drukker dan ooit met wandelaars en hardlopers. 

 

 

Deel

Reacties

 • Helemaal eens met Tom. Voorheen vaak naar Lage Vuursche gefietst met de kinderen en nu moet je over een gevaarlijke autoweg. Echt onbestaanbaar dat deze fietsdoorgang is afgesloten!
  24-11-2020 16:14:49
 • Tom
  Het is ongelooflijk dat we niet meer via het verlengde van de Wieksloterweg naar Hilversum kunnen fietsen. De gemeente moet via onteigening het fietspad weer in ere herstellen. Midden in coronatijd konden gezinnen niet veilig naar Lage Vuursche fietsen omdat dhr Insinger het pad heeft afgesloten. Waarom komt de gemeente niet voor haar burgers op?
  23-11-2020 22:16:28
 • Ik sluit me geheel aan bij de mening van de heer Boon. Verbindingspaden maken wandelen aantrekkelijk, bv langs het spoortje onderlangs de Eng, een goed pad langs de Eem en mooie (smalle en onverharde) wandelpaden over de basis. Er zijn ook te weinig toegangsmogelijkheden naar de basis. En kunnen de Vlasakkers niet opengesteld worden voor wandelaars?Wel graag paden voor alleen wandelaars. Een pad dat je moet delen met fietsers loopt niet lekker en is onveilig.Ook voor fietsers is er nog wel wat te verbeteren. Het is echt jammer dat je, om naar de Vuursche te fietsen vanuit Soest, tgv de afsluitingen die door de heer Insinger geplaatst zijn, eerst een heel stuk langs de drukke N234 moet rijden.
  11-11-2020 11:00:48
 • Fijnmaziger wandelnetwerk (evt met knooppunten) nodigt uit tot meer wandelen. Vooral verbindingen maken. In mijn buurt bijvoorbeeld Slangenbosje via Griftland en over Praamgracht verbinden met Baarnsche Bos, Route vanaf Stadhouderslaan langs RWZI en langs het spoor naar spoorbrug op overgang Korte en Lange Brinkweg formaliseren, tuin van Paleis Soestdijk openbaar maken (kan ook alleen overdag), wandeling over de Eng aantrekkelijker maken (beeldkwaliteitsplan, minder hekken & meer hagen, bloemrijke graslandjes). Geen brede geasfalteerde paden maar smalle paden met een halfverharding.
  5-11-2020 7:57:12
U moet registreren/ingelogd zijn om te reageren
soest
2208